Tein myös naarisrieskoja samaisen kirjan ohjeilla. Aikalailla iso satsi niitä tuli väännettyä, vähempikin olisi riittänyt, vaikka herkullisia olivatkin.
Ja ruuaksi keittelin herkkulinssimuhennosta Pastanjauhantaa blogin reseptiä hieman muunnellen:
1,5 dl punaisia linssejä
2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
perunaa tai bataattia
5 dl vettä
kurkumaa
garam masalaa
timjamia
chiliä
pippuria
suolaa
öljyä
Ensin huuhtelin linssit, lohkoin kesäkurpitsan ja perunan sekä silppusin sipulit. Kuulotin aineksia hetken kattilan pohjalla tilkassa öljyä. Sitten joukkoon vesi ja mausteet. Muhennosta keittelin ehkä 30 minuuttia kunnes linssit olivat turvonneet ja peruna sekä kesäkurpitsa olivat kypsyiä.
Herkullinen resepti josta myös lihansyöjäksi vannoutunut Antti on mielissään!
Herkullinen resepti josta myös lihansyöjäksi vannoutunut Antti on mielissään!
Ja jotten ihan hurahtaisi tähän kotirouvan rooliin, tilasin vihdoin pääsykoekirjan kevään koetta varten. Pari päivää on toimitusaika ja sitten lukeminen alkakoon!

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti